Psycholoog Utrecht

Praktijk van Daniëlle van Bourgondien
bg

Tarief en vergoedingen

De tarieven voor psychologische hulp bij Psycholoog Utrecht voor 2024 vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist en kunt dus zelf een afspraak bij mij maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst; je kunt meestal binnen twee weken terecht.

Tarieven

  • Individueel consult, in mijn praktijk of online: € 95,00 (ca. 60 minuten)
  • Relatietherapie consult: € 142,50 per stel. (ca. 60 - 90 minuten)
  • Een mindfulness-sessie, in mijn praktijk of online: € 51,00 (ca. 30 tot 45 minuten). Je kunt deze ook als pakket afsluiten voor 8 sessies in 8 weken en dan betaal je €350,- (in plaats van €392,- voor losse sessies).

NB: Zowel de therapiesessies als de mindfulness-sessies zijn te combineren met de VR-bril van Psylaris Care. De kosten hiervoor zijn hetzelfde als hierboven genoemd.

Vergoeding

Mijn praktijk is geregistreerd bij de NFG en koepelorganisatie RBCZ, waardoor de meeste verzekeraars vanuit het aanvullend pakket een deel van de sessies vergoeden (met uitzondering van relatietherapie). Zij hebben het vaak ondergebracht in de aanvullende verzekering onder de ‘Alternatieve Geneeswijzen’. De kosten van een consult tellen niet mee voor het verplicht eigen risico. Via de volgende link kan je zelf kijken welke vergoedingen voor jou gelden: NFG - Overzicht Vergoedingen.

Wijze van betaling

Betaling geschiedt per factuur achteraf, op rekening.

Ben je verhinderd of wil je een afspraak afzeggen?

Het kan voorkomen dat je een afspraak wil verzetten of afzeggen. Dat kan telefonisch of via e-mail tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos. Ik kan dan nog iemand anders inplannen. Bij niet of te laat afzeggen ben ik helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Psycholoog Van Bourgondien in Utrecht

Daniëlle van Bourgondien

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen