Psycholoog Utrecht

Praktijk van Daniëlle van Bourgondien
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

A. (37):

"Daniëlle is hartelijk en rustig, ik voelde me heel veilig en op mijn gemak. Praten over gevoelens is niet mijn sterkste kant, maar ik verbaasde mezelf over mijn openheid in de sessies."

Tymon (30):

"Ik ben altijd flexibel en sociaal geweest en was hier best trots op: ik had oog voor anderen, stelde me graag flexibel op, en als je wat aan mij vroeg zorgde ik dat het geregeld werd. Ik had daarom eigenlijk nooit conflicten en iedereen vond mij aardig. Dat was erg belangrijk voor me. Toch kreeg ik er ook last van. Eerst gingen anderen zich eraan irriteren (“Wat vind jij? Wat wil jij?”), en langzaam frustreerde het mij dat ik dat helemaal niet wist. Ook had ik het altijd te druk en vrienden hamerden er bij mij op dat ik daar wat aan moest doen: assertiever worden en mijn grenzen aangeven. Ik snapte dit wel maar vond het doodeng. Daniëlle begreep dit direct en ze heeft het stapje voor stapje aangepakt met mij. Ze had nooit een oordeel en ik durfde alles bij haar te uiten, waarna ik dat ook in het echte leven meer en meer durfde. Op mijn werk en thuis durf ik nu mijn mening te geven en merk ik dat iedereen dit juist heel fijn vindt. Ik voel me veel zelfverzekerder dan eerst. Conflicten vind ik nog wel lastig, maar zoals ik nu heb geleerd is het ook echt een proces: stap voor stap."

Ruud (36):

"De gesprekken met Danielle werkten voor mij als spiegel. Ik kon er alles kwijt, zonder dat zij er een oordeel over had. Dit gaf mij de ruimte om ook echt alles te kunnen vertellen. Vanuit die openheid kwam ik veel beter tot belangrijke inzichten over mijzelf en hoe ik dingen anders aan kon pakken. Ik ben echt anders naar mezelf gaan kijken."

Ester (42):

"Ik was op zoek naar ondersteuning om los te komen van de situatie waarin ik zat, het verdriet vanuit het verleden een plaats te geven en vooral weer te (leren) genieten van het leven. Wat me aanspreekt in de aanpak van Danielle was haar duidelijkheid en de helderheid in de gesprekken. Je zelf laten ontdekken wat het is, wat je nodig hebt, zonder dat er sprake is van zweverigheid."

Marijn (29):

"Al snel na de start van de gesprekken merkte ik een mate van verlichting van mijn problemen. Ze waren er nog wel, maar beheersten mijn leven veel minder. Ik leerde me te richten op alles wat er nog meer is, en wat voor mij belangrijk is in het leven. Wat ik heel fijn vond is dat Daniëlle zich open, begripvol en gelijkwaardig opstelde."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Van Bourgondien in Utrecht

Daniëlle van Bourgondien

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen